Bucket bags: 7 modela koje ćemo nositi od jutra do mraka tokom leta

Svakog leta tražimo torbu koju možemo nositi svuda sa sobom, od odmora, do gradskih i vikend ekskurzija, koja će pored toga izgledati relevantno u svakoj prilici.

Istražujući sve trendove torbi koje preporučuje nova sezona, naišli smo na jedan od bezvremenskih dizajna – model koji je omiljen Džejn Birkin. Romantične bucket torbe dolaze u prvi plan i ovog leta i mame nas da obogatimo svoju kolekciju.

Sa ležernim gradskim izgledom ili opuštenom odećom za plažu, bucket torbe u svim modernim verzijama u kojima su sada lansirane su prava opcija za svaku ženu koja traži nešto moderno, ali sa vintage estetikom. Kožni detalji, kamenčići, printovi i pletena tekstura neki su od elemenata koji letnje bucket torbe čine poželjnim za svaki stil i ukus, a istovremeno nadograđuju estetiku klasičnog dizajna.

Uz farmerke, šortseve, haljine, ali i kaftane i kupaće kostime, ne oklevajte da nosite bucket torbe u svim prilikama, dajući svom stilu dašak drugog doba. Otkrijte u galeriji naše favorite!

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group