Bottega Veneta sada daje doživotnu garanciju na svoje torbe

Modna kuća Bottega Veneta nedavno je objavila novi program doživotne garancije za svoje torbe.

Nazvan „Certificate of Craft“, lansirani program nudi zaštitu za prepoznatljive dizajne i tehnike izrade kroz besplatne usluge. Kupci sada mogu da pošalju svoje oštećene torbe nazad proizvođaču na besplatne popravke, jer brend garantuje trajnost vaše kupovine.

„Bottega Veneta se može pohvaliti izuzetnim dizajnima i kreativnošću. „Certificate of Craft“ nastao je iz želje da našim kupcima ponudimo odličnu uslugu za dugoročno očuvanje njihovih proizvoda. Naša vizija nastavlja da odgovara viziji naših osnivača, koji su želeli da Bottega Veneta predstavlja najuzvišeniji i najsofisticiraniji oblik luksuza. Brojimo dane, a ne sate, da bismo napravili svoje proizvode. Napravljeni su da traju zauvek“, rekao je Leo Rongone, izvršni direktor Bottega Veneta. „Fokusiramo se na odgovoran rast. Naša namera je da proizvodi traju duže, smanjujući potrebu za njihovom zamenom“, dodao je Rongone.

Počevši od novembra, svaka nova torba Bottega Veneta biće praćena fizičkom i digitalnom karticom sa jedinstvenim serijskim brojem vezanim za program „Certificate of Craft“.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group