Boja sladoleda od limuna je najnežnija nijansa sezone, koja ide bukvalno uz sve

Prvi meseci dugo očekivanog proleća nisu bili najtopliji i najvedriji, pa u iščekivanju sunčanih dana, nudimo da nedostatak vitamina D nadoknadite uz pomoć jedne od glavnih boja sezone. Savršeno će se nositi sa ulogom izvora toplote i svetlosti i, štaviše, odmah će učiniti da izgledate kao devojka koja prati aktuelne trendove.

Posebnu pažnju ove sezone zaslužuju nežne pastelne nijanse žute, poput limuna i vanile. Najbolje će se kombinovti sa drugim nijansama u vašoj garderobi, lako zamenjujući klasičnu bež i belu.

Boja limuna će izgledati najspektakularnije sa monohromatskim stajlinzima - na primer, uz klasično odelo sa pantalonama. Letnja alternativa odelu je kombinacija svilenih pantalona ili suknje, gornjeg dela grudnjaka i raskopčane košulje. Nemojte se plašiti mešanja različitih nijansi žute i sa kontrastnim bojama - ove sezone takva tehnika je dobrodošla. Ako još niste spremni za total look u žutoj boji, pogledajte cipele i aksesoare u ovoj nijansi ili koristite boju kao glavni akcenat vašeg stajlinga.

Naše predloge ptkrijte u galeriji fotografija.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group