Blistave čizme: Najsjajniji dizajni za zimske glam stajlinge

Ove zime sav sjaj pada na naše noge.

Sjaj, šljokice i štras ponovo ulaze u naše živote, i to dinamičnije nego ikad, budući da su sada deo celodnevnog izgleda. Potreban vam je dokaz? Ulični stil, gde su najmodernije devojke pokazale blistave čizme, koje nisu prošle nezapaženo. Uglavnom, visoke svetlucave čizme Leonie Hanne u kombinaciji sa belim kompletom i svetloplavom jaknom, osvojile su naše srce.

Samo iskoristite svoju maštu i usudite se da ove sezone smelo koračate u svetlucavim čizmama. Da biste ih uspešno nosili, pokušajte da ih kombinujete sa jednostavnim, monohromatskim komadima garderobe. Na primer, sa mini ili midi suknjama koje se ističu svojim otiscima ili teksturom.

Komadi sa odgovarajućim sjajem ili šljokicama nikako nisu pogrešan izbor, sve dok se ne izgubi harmonija stajlinga.

Kada je reč o večernjim izlascima, možete biti mnogo hrabriji sa svetlucavim čizmama i nositi ih sa sjajnim i elegantnim odevnim komadima. Kožna suknja, kardigan i eventualno neprozirne hulahopke, idealni su komadi za isticanje vaših najglamuroznijih čizama.

U galeriji smo izdvojili najlepše modele koji će vas zaslepiti svojim sjajem.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group