Bili Ajliš je zaštitno lice nove kampanje Gucci naočara

Atmosferski, noir film iz kuće Gucci u kojem glumi talentovana, nagrađivana pevačica...

Dobar odnos Bili Ajliš sa modnom kućom Gucci potvrđen je i čvrstim izborom slavne izvođačice da čvrsto veruje brendu kada su u pitanju nastupi na crvenom tepihu, ali i prisustvo na revijama brenda. Stoga je učešće u novoj kampanji za Gucci kolekciju naočara sve samo ne iznenađenje, iako sam film kampanje na kraju krije ...iznenađenje.

„Vožnja automobilom iz snova u društvu Bili Ajliš umetnice čija autentičnost i lični način izražavanja odgovaraju osnovnim vrednostima kuće“, tako kuća opisuje kampanju koja uključuje set fotografija i video snimak u kojima glumi pevačica koju mnogi smatraju najreprezentativnijim glasom njene generacije.

Nagrađivana pevačica i tekstopisac poziva gledaoce da je prate na kratkom putovanju punom napetosti, dok prolazi kroz smele portrete kampanje, koji takođe odražavaju njen prepoznatljiv stil. Kampanja za drugo lansiranje Gucci kolekcije naočara 2022. je referenca na atmosferu noir filma: vizuelni pristup odlikuju asimetrične kompozicije, bogata paleta boja i kontrastni svetlosni efekti. Narativ ispituje ideju automobila kao simboličkog produžetka njegovog vozača, otkrivajući njegove namere, motivaciju i ličnost.

Kombinujući retro šarm i modernu eleganciju, nova kolekcija naočara je inspirisana misterioznim raspoloženjem kampanje. Na prvoj slici, Bili Ajliš nosi naočare za sunce sa acetatnim okvirom poboljšanim zlatnim Gucci logom. Umetnica je takođe prikazana kako nosi roze cat-eye dizajn i par naočara za sunce inspirisane maskom iz 80-ih sa Gucci logom.

Stilovi naočara uključeni u kolekciju savršeno odražavaju zavodljivo i kinematografsko raspoloženje kampanje i postaju deo uzbudljive radnje spremne da se otkrije gledaocu na kraju filma.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group