Klasične baletanke koje će uvek imati mesto u vašoj garderobi

Postoji jedan par cipela kom ćemo se vraćati svake jeseni, ma koliko godina i ma koliko trendova prošlo.

Reč je naravno o baletankama, udobnim i elegantnim cipelama kojima su svoje srce poklonile najelegantnije žene na planeti, Francuskinje. Baletanke su toliko omiljene kod žena da mnoge kuće i brendovi cipela ponavljaju klasične, uspešne dizajne u svojim kolekcijama, dok svake sezone nude i revidirane, modernije verzije.

Trendovi ove sezone, na primer, daju prednost baletankama sa kaiševima, kao što su Meri Džejns, dok smeli trend boja koji je u modi poslednjih nekoliko godina dodaje intenzitet klasičnim cipelama koje smo do sada uglavnom povezali sa neutralnim nijansama.

Miu Miu ponovo u svojoj kolekciji za sezonu jesen/zima 2022-23 vraća popularni dizajn u stilu Meri Džejns, dok ćete u novoj Chanel kolekciji naći i verzije od tvida.

U galeriji pogledajte modele iz aktuelnih kolekcija koji će izdržati test vremena. Ove baletanke ćete nositi ove, ali i svake naredne jeseni.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group