Baletanke kojima su sada opsednute sve It devojke

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Alaia baletanke su najnoviji favoriti među modnim insajderima.

Otkako je Piter Milije u februaru 2021. postao kreativni direktor brenda Alaia, pokazao je snažno nasleđe mode kroz kolekcije koje su više u duhu vremena nego ikada ranije.

Što se tiče modnih dodataka, dizajner je pokazao da je jedan od najboljih, ili su bar tako odlučile it devojke iz celog sveta. Jedan od naših Alaia favorita bila je torba u obliku srca koja je bila bukvalno svuda u street style hronikama.

U poslednje vreme naša pažnja je usmerena na najmodernije baletanke brenda Alaia, a reč je o modelu sa gumenim đonom koji je napravljen u Italiji i inspirisan tradicionalnim japanskim cipelama. Piter Milije nam ih pokazuje u svim oblicima: od antilop kože i 3D cveća, svetlih nijasni ili u metalik tonovima. Istina je da postoji mnogo mogućnosti da se usvoji baletcore trend, ali postoje dva dizajna koji su stalno rasprodati i stalno ih viđamo na nogama slavnih tokom Nedelje mode i na Instagramu.

Baletanke ukrašene štrasom, kao i mrežasti dizajn, najzgodnije su cipele od kojih se devojke trenutno ne mogu odvojiti. U beloj ili crnoj boji, one postaju novi modni esencijalni komadi letnje sezone i sigurno će nas pratiti uz sve letnje lookove, a mi ćemo na najelegantniji način usvojiti trend baletanki koje će, kao što se vidi iz uličnog stila ostati još dugo u vrhu trendova.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group