Moda - Aksesoari

BALENCIAGA predstavlja nove četvrtaste naočare od poliranog metala

Balenciaga definitivno nije rešena da odustane od '90-ih!

Iako na početku mnogi baš i nisu bili oduševljeni ovim (pomalo ružnjikavim) trendom koji je reinkarnisala modna kuća Balenciaga, izgleda da njihovi dizajneri nisu nimalo pogrešili.

Zato s' ponosom istiću kako svi za sebe žele jedne naočare iz njihove poslednje “metalne” kolekcije. Napravljene u Italiji, one zadržavaju strogi ugaoni oblik, ali ovoga puta dolaze u plavoj i neutralnoj – staklenoj nijansi.

Pretpostavljamo da je to tek početak, te da će kolekcija Square-Frame Metal Sunglasses najverovatnije biti upotpunjena svim mogućim bojama.

Polirani metal od kog su izrađene daje im fantastičan sjaj ali i obećava dobar kvalitet i postojanost.

Bilo kako bilo, Balenciaga se i ovoga puta potvrđuje kao apsolutni trend-setter i nudi svojim kupcima ali i standardnom, svakodnevnom izgledu prilično zanimljivu alternativu.

Kao i uvek do sada, njihove naočare su dizajnirane za dame koje žele da budu drugačije (dodali bismo – po svaku cenu), pa su tako i ova dva poslednja modela garancija da ćete biti hrabri a ipak ženstveni; zabavni a ipak sofisticirani, kao i glamurozni taman toliko da se savršeno uklopite u svaku životnu situaciju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group