Balenciaga i Crocs lansiraju klompe sa štiklom

Balenciaga i Crocs su ponovo sarađivali na kolekciji za proleće 2022. godine predstavljajući jedinstvene klompe-štikle i njihova kontroverzna estetika izaziva interesovanje!

Kreativni dizajner Demna Gvasalia i dizajner Christopher Kane ranije su koristili Crocs na revijima visoke mode. Godine 2017. Crocs  su imale visoku platformu i podigle su modu na neki “viši nivo“.

„Crocs nas je inspirisao i sarađivali smo s njima, stvarajući nešto novo što izražava kuću Balenciaga. Balenciaga x Crocs izgledalo je nemoguće, ali na kraju je pitanje ukusa vrlo subjektivna vrednost. "Videćemo da li će ovo uspeti za šest meseci u prodavnicama", rekao je Demna Gvasalia, nazvavši ovaj model "najudobnijim cipelama na svetu".

U prvoj saradnji kada su predstavljene Crocs sa platformom po ceni od 850 dolara ... nisu samo rasprodate, već su rasprodate i pre nego što su uopšte bile dostupne u prodavnicama!

Očekuje se da će se isto dogoditi i sada! Iako je Crocs već stvorio neke zanimljive dizajne, nikada ranije nismo videli ništa slično. Tako je prvi put da su plastične i prilično neelegantne klompe dobile štikle.

Nove stiletto klompe su dostupne u tri boje: svetlo zelena, siva i crna. Kreirane su u celosti od plastike i meke pene na đonu.

Da li biste ih nosili na večeri? 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group