9 novih torbi za povratak u kancelariju u velikom stilu

Jesenje torbe osmišljene su da transformišu svaki stil i pripreme nas za nove početke nakon letnje pauze.

Možda smo u letnjem i opuštenom raspoloženju, ali već proučavamo nove jesenje trendove, smišljamo odevne kombinacije i na svoju listu želja dodajemo torbe i sve ključne delove za kreiranje moderne jesenje garderobe.

Rad na daljinu uveliko je promenio naše poslovne autfite, jer su u mnogim slučajevima košulja i blejzer bili dovoljni za Zoom sastanke. Ali kako se sve više zaposlenih vraća ili planira da se vrati u kancelariju nakon što prođu letnji odmori, kancelarijski stil ponovo je u centru pažnje.

Neophodan dodatak je naravno torba koja pravilno upotpunjuje vaš izgled. Idealna torba za posao može biti veća ili srednje veličine, ali mora biti svestrana, moderna i što je najvažnije potrebno je da odgovara većini odevnih koamda iz našeg ormara.

Torbe za jesen 2021. koje smo odabrali imaju fleksibilnost da nas mogu pratiti i na koktelu nakon kancelarije, pa su idealne za nošenje od jutra do mraka. Naravno da slede pravilo bezvremenosti i to su nove modne osnove u koje vredi uložiti novac, dodaci koji će nadograditi svaki vaš izgled i koje ćete kombinovati na mnogo različitih načina.

Od povratka torbe Diana Gucci, nove Bottega Venete, pa sve do modela koji odgovaraju vašem budžetu, torbe koje možete otkriti u našoj galeriji će biti u trendu na jesen, pa ih od sada možete dodavati na svoju listu želja, ili u ormare.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group