9 modnih dodataka koji će vaš svečani izgled učiniti nezaboravnim

Izdvojili smo stvari koje morate imati za najglamuroznije dane koji su pred nama.

Novogodišnji dani su pred nama i već sada počinjemo da biramo odevne komade u kojima ćemo dočekati 2023. Uz odlično raspoloženje i sa povećanim apetitom za eksperimentisanjem, modni dodaci su očigledno u centru pažnje.

Nakit, cipele, torbe i kaiševi su komadi koji uvek nadograđuju naš izgled, posebno tokom praznika. Sjaj i maksimalistički stil ne deluju preterano, naprotiv, to je najlepši način da naše stajlinge učinimo blistavim, dajući im drugu dimenziju od uobičajene.

Prvo se fokusiramo na torbe i cipele. Cipele sa visokom poteticom, seksi papuče i svetlucave sandale neophodne su za večernje izlaske. Shodno tome, elegantne klač torbe zamenjuju prevelike modele i postaju komad koji naš izgled čine luksuznijim.

Nakon što smo izgradili osnovni deo izgleda, prelazimo na nakit. Definicija moderne elegancije, par zadivljujućih minđuša od svetlucavnih kamenčića ima sposobnost da transformiše svaki izgled, kao i zadivljujuća ogrlica. Kaiševi su takođe detalj koji može da promeni naš izgled, posebno ako je u pitanju kaiš u vidu lanca koji može savršeno da se uklopi u izgled 90-ih i 2000-ih, kao i hulahopke sa suptilnim glam dodirom.

U galeriji fotografija pogledajte aksesaore koji će bez sumnje doneti dodatne stilske poene vašem svečanom izgledu.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group