8 pari lakovanih cipela za najimpresivniji praznični izgled

U jesen, zahvaljujući modnim insajderima, potraga za lakovanim čizmama porasla je za 1000%.

Upečatljiva i seksi, lakovana koža kao materijal nije slučajno u vrhu trendova, jer je istovremeno vanvremenski element i simbol ženstvenosti koji se uklapa uz garderobu svake žene.

Ono što volimo kod sjajne lak teksture je to što je relevantna u svakoj situaciji. I za kancelarijsku odeću i za večernje izlaske, lakovane cipele će sigurno doterati izgled i dati luksuzni karakter čak i najjednostavnijem svakodnevnom stajlingu.

Ako želite da budete smeli, predlažemo da isprobate lakovanu kožu u boji. Modne kuće kao što su Valentino i Dries Van Noten već su obogatile svoje kolekcije visokim potpeticama od ružičaste lakovane kože i potvrđuju da će ovogodišnji izgled za zabavu biti super glam. Istu pažnju imaju i crvene lakovane čizme, vrhunski ženstveni komad koji će vašem stilu dodati seksi estetiku. Uz haljine, suknje, pa čak i farmerke, neće vam biti teško da ih kombinujete, sve dok se ne plašite da privučete pažnju.

Najsigurniji izbor je, naravno, crna lakovana koža. Seksi i dinamična kao crvena, uvek je šarmantna i elegantna i ima sposobnost da se podjednako dobro prilagodi mokasinama, čizmama i Meri Džejns cipelama.

Ukoliko ste u potrazi za novima lakovanim čizmama ili cipelama u koje ćete investirati ovog decembra, ali ćete ih nositi godinama, pogledajte predloge u galeriji fotografija.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group