8 modnih dodataka za plažu koji će upotpuniti vaš izgled

Kupaći kostim je osnova, dok su modni dodaci za plažu detalji koji čine razliku.

Vaš kofer za dane odmora može da sadrži samo odeću za plažu, posebno ako imate tendenciju da provedete pola dana na toplom pesku i u morskoj vodi. Savršen kupaći kostim je ono što definiše naš letnji stil, ali dodaci uvek imaju moć da svaki naš letnji stajling podignu na viši nivo.

Aksesoari za plažu prate nas na plaži, ali i na večernjim i popodnevnim koktelima u barovima pored plaže, šetnjama po ostrvu, a možemo ih nositi i u gradu. Praveći listu osnovnih stvari za leto 2022., fokusirali smo se na sve osnovne stvari koje su nam potrebne za dan na plaži.

Torba za plažu može biti torba od slame ili mrežasta torba, u zavisnosti od stila koji želite da kreirate, ali ključni element koji tražimo je praktična veličina za držanje svih osnovnih stvari.

U kategoriju dodataka za plažu svakako spada i veliki peškir za plažu, koji želimo da bude u skladu sa našim kupaćim kostimom. Marama se smatra podjednako neophodnom jer je nosimo u kosi da bismo se zaštitili od sunca, oko torza kao gornji deo kupaćeg kostima, ali i kao pareo.

U kompletu za plažu definitivno imamo našu kremu za sunčanje i osvežavajući mist za lice koji će održavati lice hidriranim. Umesto japanki biramo par papuča od rafije, koje ćemo nositi i uveče umesto sandala. Što se tiče nakita? Možete nositi zlatnu ogrlicu koja će naglasiti vašu preplanulu kožu, u obliku školjke koja odgovara vibracijama na plaži.

U galeriji smo izdvojili najbolje modne dodatke za plažu iz aktuelnih kolekcija poznatih brendova.  

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group