8 aksesoara za savršen stil na plaži

Osnovni sastojak savršene odeće za plažu uvek je kupaći kostim, ali odmah zatim slede dodaci koji zaista mogu da promene naš izgled na pesku.

Na kraju krajeva, dodaci su ti mali detalji stila koji se uvek ističu. Ali koji su to dodaci za plažu koji želimo da dodamo u kofer za leto 2021? Počinjemo, naravno, sa torbom koja je prevelike veličine kako bi u nju stalo sve što nam je potrebno za dane na plaži.  Želimo da idealna torba za plažu bude u lepim bojama, ima otiske i prati modne trendove. 

Takođe potreban nam je peškir za plažu, koji osim što je upijajući, želimo i da bude lep i da odgovara našem bikiniju ili jednodelnom kupaćem kostimu. Oprema za plažu nije ograničena na ove osnovne delove. Takođe će nam trebati torbica za kreme za sunčanje i šnale za kosu kako bismo uhvatili kosu kada izađemo iz vode. Slamnati šešir je uvek potreban, jer daje jedinstveni stil, a istovremeno nas štiti od sunca. Ali u slučaju da ne želite da nosite šešir, tu su i svilene marame koje ćete vezati poput bandane, kao i većina It devojaka.

I na kraju, ali ne najmanje važno, vaše naočare za gledanje u sunce bez straha.  U galeriji pogledajte naše predloge za dane na plaži u velikom stilu.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group