7 najboljih modela patika za letnju sezonu

Ako postoji vrsta obuće koju kontinuirano nosimo tokom cele godine, onda su to bez sumnje patike.

Ravne sandale su možda mnogim ženama omiljene za letnje mesece, ali patike su vrsta obuće koja nas prati u svim prilikama bez obzira na trendove i godišnja doba. Definišući naš svakodnevni izgled, jedan par patika nikada nije dovoljan, naprotiv, svake sezone tražimo nove modele kako bismo obnovili našu kolekciju i izgledali moderno bez žrtvovanja udobnosti.

Patike za letnju sezonu 2023. dizajnirane su da nas prate od jutra do mraka. Fleksibilne su i mogu da se kombinuju sa prozračnim haljinama, teksas šortsevima, midi suknjama, pa čak i pareom za dane na odmoru kada želimo da istražujemo okolna mesta, ali su takođe inspirisane najnovijim modnim trendovima, 2000-im, retro stilom i skejter estetikom.

Kao što možemo videti u street style hronikama, najmodernije patike se mogu integrisati u bilo koji izgled, savršeno zamenjujući japanke, gladijatorke ili espadrile. U jarkim bojama ili neutralnim nijansama, sa ravnim ili masivnim đonom, brendovi nam daju toliko predloga da svako može odabrati model prema svom ličnom stilu. Vaše je da izaberete one koje vam najviše odgovaraju i moći ćete da ih nosite od jutra do mraka.

U galeriji pogledajte modele koji su najaktuelniji ovog leta.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group