Moda - Aksesoari

5 tipova rukavica koje su u trendu ove zime

Jedan modni dodatak je neizostavan kada nastupi zima.

Lako je pogoditi da su u pitanju rukavice. Lagano krećemo da ih navlačimo sa nastupom jeseni, a kada zavlada zima apsolutno su neophodne pri svim aktivnosti na otvorenom. Ako volite ovu vrstu aksesoara, otkrivamo vam ovom prilikom kakve su sve rukavice u trendu ove sezone. Od toplih i vrlo prijatnih kožnih izdanja, pa sve do glamuroznih kao stvorenih za neke svečane događaje.

DUGE RUKAVICE – Ovaj detalj se nalazi na samoj listi najatraktivnijih ove godine. Elegantne i pogodne za svakodnevni izlazak, ali i za večernju toaletu. Kožne varijante su posebno popularne jer daju vašoj pojavi stilski izgled.

DUGE RUKAVICE OD TILA – Transparentnost je ponovo u modi, a samim tim dodatak u vidu prozirnih rukavica je detalj koji će naglasiti vaš prefinjen ukus. Dvobojne ili jednobojne rukavice od tila, na vama je da odaberete par koji se najbolje slaže sa vašom zimskom garderobom.

KRATKE RUKAVICE SA PROREZIMA I UMETCIMA – Poznate bajkerske rukavice, sa prorezime kao stvorene su za dame avanturističkog duha. Za one nešto sofisticiranijeg ukusa tu su i rukavice sa umetcima poput vune koje uz kožu deluju tako savršeno.

RUKAVICE BEZ PRSTIJU – Ova vrsta rukavica se još uvek ne pomera sa trona. Njena vladavina je izuzetna zbog doze slobode koju vam daje. Savršen vid rukavica da šetnju u dvoje i držanje za ruke, jer suptilan dodir kože nikad nije na odmet. Dame ekcentričnog ukusa ove rukavice mogu potražiti u varijanti sa šljokicama i bodljama.

DODATAK ZA PRSTE – Ako se prisetite kolekcije koju je kreirao Alexander McQueen, znate o čemu je reč kada su dodaci za prste u pitanju. Suprotna varijanta od rukavica bez prstiju, ovaj šik dodatak je savršena dopuna vašem odvažnom i vrlo senzualnom stilu.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group