5 klasičnih modela sandala koje zaslužuju mesto u garderobi svake žene

Da, volimo patike, kao i baletanke, ali u letnjim mesecima istina je da su sandale i papuče naša omiljena vrsta obuće.

Sa kaiševima, sa robusnim đonom, platformom, metalnim detaljima i čudnim vezicama, sandale koje su sada u trendu postižu savršen balans između klasičnog i savremenog i nesumnjivo su investicija vredna ulaganja.

U zavisnosti od vašeg svakodnevnog oblačenja, možete potražiti i odgovarajući stil. Bez obzira koliko ravnih modela sandala dodamo našoj kolekciji, uvek ćemo pronaći načine da ih uskladimo uz naše stajlinge.

Međutim, 5 apsolutnih klasika za ovo leto, izdvojili smo u nastavku:

T-Bar sandale

Aquazzura

Ovo su veoma elegantne sandale sa tankim kaiševima koji formiraju slovo T i grle stopala. Ako tražite klasičan model koji nikada ne izlazi iz mode, ovo su sandale u koje vredi investirati.

Birkenstock

Birkenstock 1774

Birkenstocks su sada neophodne za leto i već smo počeli da ih sakupljamo u svim mogućim letnjim bojama.

Slip on sandale

Isabel Marant

Slip on sandale su definitivno najsvestranija letnja obuća. One su suptilne, klasične i sofisticirane i dolaze u toliko varijanti da ćete lako naći model koji vam odgovara.

Gladijatorke

Valentino Garavani

Bezvremenske gladijatorke se redefinišu svake godine i uvek se vraćaju sa novim detaljima. Slepo im verujemo i oslanjamo se na njih za sve minimalne šik izglede leta.

Japanke

The Row

Sa referencama iz 90-ih, seksi japanke su svuda u street style hronikama. Modne ličnosti su ih učinile popularnim i sada ih nose čak i u najsvečanijim prilikama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group