4 saveta koji će vam pomoći da izaberete prave sandale

Sandale su sastavni deo letnje garderobe, koji nose sve žene i u gradu i na ostrvu.

One idu uz bilo koju odevnu kombinaciju i veoma su udobne, stoga je sasvim logično da su na vrhu naše liste za letnju kupovinu.

Kao trendi devojke, verovatno želite da imate sve potrebne komade u svojoj garderobi pre nego što dočekate novu sezonu. Neposredno pre nego što obavite kupovinu, vredi pogledati sledeće savete koji će vam pomoći da odaberete pravi par.

1. Najvažniji savet koji morate imati na umu svaki put kada kupujete sandale je njihov uložak i đon. Sandale lošeg ili sumnjivog kvaliteta mogu izazvati bol u stopalima tokom dana ili neku povredu. Sandale otkrivaju stopalo i moraju biti dobrog kvaliteta. Srećom po sve nas, jedan od top modnih trendova za ovo leto su sandale sa jastučastim dnom, što ih čini super udobnim.

2. Boja koju odaberete je svakako važna. Vredi dati prioritet osnovnim nijansama poput braon ili bele, koje odgovaraju svakom vašem stajlingu. Zatim, svakako vredi investirati u smelije boje koje će vašu letnju odeću učiniti posebnom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMELIE LINDMARK (@emitaz)

3. Ako želite da osetite sandale čvrsto na nogama, pokušajte da investirate u par sa kaiševima koji se vežu oko skočnog zgloba. Ovaj model sandala bolje grli stopalo i definitivno su udobnije.

4. U prodavnicama možete pronaći veliki izbor sandala različitih tipova i stilova i lako odabrati one koje vam odgovaraju. U ponudi brendova postoje modeli koji podsećaju na japanke, kao i sandale koje grle celo stopalo. U svakom slučaju, pre nego što kupite par, trebalo bi da proverite da li su stabilne, da li lepo pristaju vašem stopalu, jer vam uz letnji znoj mogu izazvati neprijatnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah (@cocobeautea)

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group