3 para zimskih cipela koje uvek dobro izgledaju uz farmerke

Farmerke su predmet broj jedan u svakoj garderobi.

Čak i uz veliki izbor alternativa, i dalje nosimo teksas pantalone mnogo češće nego bilo koje druge. Istovremeno, trudimo se da sa njima stvorimo najskladnije stajlinge koji su pogodni za razne prilike.

Međutim, u moru obuće, postoje tri para zimskih cipela koje uvek dobro izgledaju uz farmerke i modni insajderi im ne mogu odoleti.

Čelzi čizme

@WHATGIGIWEARS

Ovaj model čizama sa elastičnim umetkom postao je popularan sredinom prošlog veka u Britaniji, brzo je osvojio ljubav fashionista širom sveta i tokom vremena postao klasik. Prednost Čelzi čizama je u tome što dobro izgledaju sa bilo kojim stilom farmerki. Ranije smo ih nosili sa uskim farmerkama, a sada ih nosimo sa širokim i ravnim farmerkama - i izgledaju jednako dobro. Pored toga, Čelzi čizme su apsolutno svestrane i omogućavaju stvaranje mnogo autfita u različitim stilovima.

Polu čizme sa štiklom

@ANOUKYVE

Ako tražite nešto malo ženstvenije, odlučite se za polu čizme. Sa farmerkama (naročito sa modelima ravnog kroja) neće izgledati ništa lošije nego sa haljinama, a stajlingu će dati neophodnu eleganciju. Upotpunite odevnu kombinaciju toplom rolkom i dugim vunenim kaputom.

Čizme na pertlanje

@STYLEIDEALIST

Čizme na pertlanje ili "vojničke čizme" su još jedna zimska cipela koja je odavno postala klasik. Ove sezone, fashioniste ih aktivno nose sa ženstvenim haljinama, ali farmerke ostaju najsvestraniji komad za njih. Mogu biti bilo koje dužine i stila - bilo koji model će odgovarati čizmama sa vezicama.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group