3 para cipela bez kojih je nemoguće zamisliti letnje autfite

Cipele su centralni deo svake odevne kombinacije i ovo je aksiom koji ne zahteva nikakav dokaz.

Ali u prolećnoj i letnjoj sezoni, njihov značaj se posebno povećava. Sa dolaskom toplog vremena, konačno možemo naše teške čizme zameniti elegantnim cipelama, laganim sandalama i udobnim papučama. Ako vam se, gledajući čitav niz modela iz najnovijih kolekcija oči rašire, a ne možete sebi priuštiti kolekciju cipela, poput Keri Bredšo, možete se ograničiti na obaveznu bazu. U nastavku govorimo o tri para cipela, bez kojih je nemoguće zamisliti letnju garderobu.

Papuče sa visokom potpeticom

Papuče sa niskom ili kitten potpeticom, u pogledu udobnosti, moći će da se takmiče sa ravnim modelima, ali u pogledu elegancije će sigurno pobediti. Mnoge modne ličnosti su se već uverile u ovo. Štaviše, možete da ih nosite sa gotovo bilo kojom od modernih letnjih stvari: lepršavim maksi haljinama, izuzetno kratkim mini suknjama, širokim farmerkama i ležernim kargo pantalonama. One će uravnotežiti svaki izgled i učiniti ga lakšim, elegantnijim i modernijim.

Sandale sa platformom

Cipele i sandale sa platformom, kao na reviji Versace, ostaju na vrhuncu popularnosti. Jedini problem je neverovatna visina platforme. Ako ste navikli da mnogo hodate tokom dana, visoke potpetice, uprkos svojoj lepoti, teško da će vam pružiti udobnost. Ali ovo nije razlog za uznemiravanje: među modnim trendovima ove sezone možete pronaći ne manje relevantne ravne sandale sa visokim đonom koje su idealne za topla leta. Preporučujemo da obratite pažnju na klasične modele sa čičak trakom. Neverovatno su udobne i mnogo svestranije nego što izgledaju na prvi pogled.

"Nevidljive" sandale

U prodavnicama ima više nego dovoljno različitih vrsta sandala: ravne, svetle, crne i bele i verovatno želite da ih sve kupite. Ipak, mi smo za svesnu potrošnju, pa predlažemo da izaberete jedan model koji ne samo da će pristajati apsolutno svemu, već će i vizuelno izdužiti noge. Naravno, govorimo o minimalističkim bež sandalama. U vašoj garderobi jedva da postoji nešto sa čime ove sandale ne bi mogle da se "sprijatelje" - teško je i zamisliti svestraniju cipelu. One će biti odlična zamena za mokasine u toplijem vremenu: takav par savršeno će upotpuniti odelo sa pantalonama, farmerke, haljinu, mini suknju, pa čak i kargo pantalone i savršene su i za kancelariju i za duge šetnje gradom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group