Moda - Aksesoari

20 odevnih kombinacija sa dugim kožnim rukavicama

Ako ne možete da zamislite odevnu kombinaciju bez aksesoara, na pravom ste mestu.

Našu današnju temu posvećujemo omiljenom dodatku pripadnica lepšeg pola – kožnim rukavicama. Sa dolaskom zime, nesumnjivo je da iz kuće ne izlazite bez toplih rukavica koje osim što vas greju, služe i kao izvrsan modni detalj. Naš fokus međutim danas je na dugim rukavicama koje deluju vrlo elegantno, stilski i moderno i koje su kao stvorene za kreiranje zanimljivih odevnih kombinacija.

 

Uz duge kožne rukavice poželjno je da nosite kapute sa tri-četvrt rukavima, pelerine ili blejzere širih rukava, kako bi one došle do izražaja. Takođe što se obuće tiče, sparite ih sa dubljim kožnim čizmama za savršen izgled. Ako celoj priči dodate kožnu žensku tašnu, kreiraćete neodojivu pojavu ove zime.

KOMBINACIJE SA FARMERKAMA I PANTALONA

Ako želite da budete primećeni na svakom koraku odaberite uske crne pantalone, jaknu sa zanimljivim animal printom i crne kožne rukavice koje vam dosežu do lakata. Naočare velikih crnih okvira su neizostavne u ovoj priči. Ukoliko tražite nešto elegantniji stil odaberite plavi kaput, crne pantalone i svakako crne kožne rukavice. Crni šešir u ovoj kombinaciji je vaš obavezan detalj.

KOMBINACIJE SA SUKNJAMA I HALJINAMA

Detalj koji može vašu pojavu u vašoj omiljenoj uskoj crnoj haljini učiniti neodoljivom su svakako crne kožne rukavice. Ovakav autfit uz kožnu crvenu žensku tašnu je dobitna kombinacija za dnevne i večernje varijante izlazaka. A ako ste spremni za zaista odvažan stil, potražite jaknu od veštačkog krzna i upečatljiv metalni kaiš koji će uz vašu crnu haljinu, crne rukavice i duboke čizme izgledati odlično.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group