Moda - Aksesoari

20 najlepših kombinacija sa infinity pletenim šalovima

Pleteni detalji su sve primetniji u poslednje vreme.

Budući da dani postaju sve hladniji razumljivo je što se okrećemo ka toplim i mekim artiklima, kakvi su pleteni šalovi. Ovom prilikom odabrali smo tzv infinity šalove, čiji beskonačan vez se senzualno obmotava oko vašeg vrata. Ako volite detalje koji se ističu u masi, u vašem posedu treba da se nađe ovakav jedan šal. Savršeni za hladnu jesen i još hladniju zimu, infinity šalovi su vaš verni pratilac koji se idealno slaže sa gotovo svim delovima vaše garderobe u ovim sezonama. Pokazaćemo vam danas kako da ih kombinujete sa širim spektrom odevnih predmeta.

KOMBINACIJE SA FARMERKAMA I PANTALONAMA

Ako ste u potrazi za svekodnevnim ležernim autfitom, vaš izbor mogu da budu uske framerke, lagani beli džemper i neizostavni infinity šal u tamnijoj sivoj boji. Takođe za nešto elegantniji stajling mogli biste da odaberete crne uske pantalone, bordo majicu i nežnu pastelno zelenu varijantu infinity šala. Ukoliko više volite senzualnije kombinacije odvanja potražite bordo pantalone, lagani braon džemper i obmotajte oko svog vrata beli šal.

KOMBINACIJE SA SUKNJAMA, HALJINAMA I KRATKIM PANTALONAMA

Ako želite da kreirate vrlo privlačan autfit potražite crnu plisiranu suknju koja će odlično izgledati uz tamno zeleni šal i crne gležnjače. Takođe ako ste u potrazi za opuštenom varijantom elegantnog stila možete da kombinujete sivu haljinu, sa vrlo upečatljivim potpeticama i odvažnim crvenim šalom. Osim toga stajling koji će izledati tako odvažno ove jeseni je onaj koji uključuje kratke teksas pantalone, tamno zeleni džemper i nežni krem šal.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group