20 najelegantnijih pari cipela sa Nedelje mode u Parizu

Rezultati proteklih nedelja mode ne bi bili potpuni bez liste najmodernijih cipela sezone.

Ipak, cipele su te koje često mogu da poprave ili beznadežno pokvare naš stajling - stoga je na revijama sva pažnja uvek usmerena na ove modne dodatke. Ove sezone, bezgranična fantazija dizajnera nam je dala čitav niz stilskih rešenja za sledeće proleće - od uzdržano elegantnih do neobičnih modela.

Džonatan Anderson je u svojoj kolekciji za Loewe predstavio cipele koje izgledaju kao iz crtanog filma. Mini Maus i Pata su nosile ovakve cipele, a mnoge dame će uzeti primer od njih narednog proleća.

Po maštovitosti sa njim može da se uporedi samo Rik Ovens, koji je predstavio nove verzije svojih već kultnih Kiss čizama sa ogromnom platformom i stabilnom potpeticom od providnog pleksiglasa.

Metju Vilijams je u kolekciji Givenchy krenuo elegantnijim putem: ove sezone, umesto crnih kožnih čizama preko kolena, pokazao je graciozne papuče sa visokim potpeticama. Entoni Vakarelo je takođe u istom stilu: dizajner sigurno zna da pristalice pariskog šika Saint Laurent više vole visoke potpetice. Najnostalgičniji par cipela sezone pokazao se u kolekciji brenda Prada: japanke, koje izgledaju kao da su stigle pravo iz 2000-ih, rizikuju da postanu glavni bestseler sledećeg leta.

Nikolas Geskjer se u međuvremenu oslanjao na udobnost i praktičnost, kreirajući čizme i patike sa masivnim đonom.

U galeriji pogledajte kakve nam cipele dizajneri predlažu za narednu sezonu i na vreme izaberite svoje favorite kako biste išle u korak sa trendovima.

« 18 19 20 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group