20 modernih ideja kako da nosite Oksford cipele

Cipelama i sandalama sa visokom potpeticom jednostavno ne možemo da odolimo, ali istina je da ova obuća može biti neudobna.

Ako želite da se osećate lepo i prijatno u cipelama, definitivno ove jeseni treba da odaberete Oksford cipele. Ova vrsta obuće će učiniti da izgledate šik i moderno i savršena su alternativa baletankama. Možete ih nositi sa skoro svim odevnim komadima i bilo gde. One mogu biti odličan dodatak vašoj kancelarijiskoj odeći ili svakodnevnoj odeći, jer mogu da izgledaju sjajno i sa farmerkama i sa haljinom.

Oksford cipele su se prvi put pojavile u Irskoj i Škotskoj, a danas su devojke širom sveta opsednute njima. Možete ih naći u raznovrsnim stilovima, bojama i dezenima, tako da nećete imati problema da pronađete pravi par i upotpunite svoj izgled ove sezone.

Oksford cipele su izrađene uglavnom od kože, ali se mogu naći od antilopa ili platna. One su vrlo jednostavne i svestrane i možete ih nositi sa haljinama, šortsevima, pantalonama i farmerkama. Dakle, ako nemate takav par, trebalo bi da požurite i nabavite jedne. Tejlor Svift je zvezda koja voli da nosi Oksford cipele i ona definitivno zna kako da ih stilizuje.

Pogledajte u galeriji 20 načina da stilizujete Oksford cipele ove jeseni.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group