Moda - Aksesoari

20 izvanrednih beretki sa printom za odvažan izgled ove jeseni

Ima neke magnetne privlačnosti između žena i aksesoara.

Ti mali dodaci pri definisanju stila, omogućavaju vam da istaknete svoju individualnosti i zaista budete primećeni na svakom koraku. Ako ste ljubitelj aksesoara, ovom smo prilikom izdvojili za vas nešto zaista posebno. U pitanju su beretke, ali ne bilo kakve, već one sa zanimljivim printom, koje posebno kradu svetla reflektora ove sezone.

Savršen dodatak otmenom i šik stajlingu, beretka je detalj koji laska pojavi jedne savremene žene. Pokazaćemo vam kako da ih kombinujete sa ostatkom vaše jesenje i zimske garderobe, pri čemu je vaš zadatak da pronađete svoj omiljeni print i nosite ga uzdignute glave. Svakako, ne zadržavajte se samo na jednom jer je u ponudi toliko mnogo atraktivnih varijanti od animal printova, preko polka tačkica, prigica, pa sve do kariranih i cvetnih dezena.

KAKO IH NOSITI UZ FARMERKE I PANTALONE?

Ako je vaš favorit ove sezone beretka sa animal printom, savršeno uz nju će vam pristajati teksas farmerke i beli krzneni kaput. Ležeran i ujedno vrlo elegantan stajling za svakodnevni izlazak. Beretka sa istim printom takođe će izgledati idealno u kombinaciji sa kožnom jaknom i vašim omiljenim farmerkama. A budući da tufnice prosto obožavaju prugice i kockice, potražite beretku zanimljivog kariranog dezena, i upraite je sa majicom na prugice, kao i pantalonama i blejzerom sa polka tačkicama.

KAKO IH NOSITI UZ SUKNJE I HALJINE?

Kako bi stvorili vrlo ženstven stajling odaberite usku crnu majicu, mint zelenu suknju i beretku sa animal printom koja će se slagati sa istom šarom na vašim cipelama. Osim toga ako ste ljubitelj teksas suknji i haljina, njih sa lakoćom možete kombinovati sa vašim omiljenim beretkama različitih printova.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group