13 dokaza da su vam bele sandale neophodne ovog proleća

Bela je nova crna!

Uz jarke boje, posebno narandžastu, zelenu i lavandu, koje su se istakle kao najpopularnije boje ovog proleća, u novosezonsku paletu najmodernijih uvrštene su i nijanse bele.

Ukoliko pratite modne trendove, onda verovatno već znate da je u poslednjih nekoliko sezona bela postala nova crna, osvojivši titulu najsvestranije i najelegantnije boje.

Kao što znate, bela se lako kombinuje sa bilo kojom drugom bojom, ali posebno impresivno izgleda sa monohromatskim stajlinzima. Čak i ako niste ljubitelj monohromatskog izgleda, toplo preporučujemo da ovog proleća malo bolje pogledate bele cipele – na primer, papuče, slingback sandale, mokasine, klasične cipele sa malim štiklama i baletanke koje su ponovo u modi.

Bele cipele mogu biti i kontrastni akcenat vašim svetlim odevnim kombinacijama, i služiti kao povezujuća karika za druge nijanse u vašoj garderobi.

Od šik stileto modela kao što su Prada i The Row predstavili u svojim kolekcijama, do japanki i mokasina, u galeriji vam otkrivamo najlepše modele belih cipela kao dokaz da ove sezone ne možete pogrešiti sa parom belih sandala.

« 11 12 13 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group