10 torbi za plažu koje imaju odobrenje modnih insajdera

Koji su sastojci za stvaranje savršenog izgleda za plažu?

Prvi izbor koji treba da napravite je bez sumnje kupaći kostim. Bikini ili jednodelni, sa dezenom ili jednobojni, kupaći kostimi su predvodnici leta i veliki protagonista izgleda na plaži. Zatim, tu je odeća bez koje ne možemo tokom odmora a tu spadaju kaftani, šortsevi i lanene pantalone kao najzastupljeniji izbor ljubitelja mode. Ali izgled, bez obzira na priliku, nije potpun bez odgovarajućih aksesoara, a u ovom slučaju japanki ili papuča i torbe za plažu.

Aksesoar koji nijedna žena ne ostavlja u svakodnevnom životu, odnosno torba, obavezuje se da upotpuni vaš izgled na plaži i nadogradi svaki autfit. Raznolikost torbi za plažu je tolika da je sasvim sigurno da svaka žena može pronaći dizajn koji joj najviše odgovara. Naravno, modni insajderi su već pokazali da preferiraju specifične stilove torbi.

Prvo mesto svakako zauzima pletena torba koja je sinonim za izgled na plaži. Sada ih možete pronaći u različitim veličinama, sa kožnim detaljima ili sa rafijom ofarbanom u razne vesele boje. Jednako elegantan i izuzetno letnji izbor su prostrane platnene torbe, koje su veoma praktične. Prateći trendove sezone, heklane torbe su takođe osvojile pažnju ljubitelja mode.

U galeriji pogledajte modele koji su dobili „zeleno svetlo“ od modnih insajdera.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group