10 svadbenih cipela koje možete nositi iako ne planirate venčanje

Cipele glamuroznog i luksuznog karaktera koje možete da nosite bez obzira da li planirate venčanje ili ne!

Tradicija želi da cipele za neveste budu bele. Ova tradicija, međutim, koja prati venčanicu, kao i mnoge druge stvari vezane za samo venčanje, odavno je poništena. Moderne neveste, čak i ako insistiraju na beloj venčanici, lako će se usuditi da eksperimentišu sa cipelama za svoj veliki dan. Bela često nije njihov prvi izbor i najradije biraju glamurozne modele koje će nositi iznova i iznova. Najpopularniji izbori su cipele u boji zlata ili srebra, cipele u jarko roze boji, ili čak cipele u bojama koje niko nije očekivao da ćete naći u svadbenom izgledu, kao što su plava, zelena, ljubičasta ili crvena.

Istina je da svadbene štikle i sandale obično imaju luksuzan i glamurozan karakter koji ih čini pogodnim za venčanje. Materijali poput satena, čipke, metalik kože, sjajne kože poput lakirane, kao i dekoracija kristalima, kamenčićima, biserima, perjem ili mašnama upotpunjuju venčanice za ovu posebnu priliku.

S druge strane, prolazimo kroz eru kada je moda uklonila barijere i glam je ušao u svakodnevicu. Siluete cipela, kao što su papuče i sandale sa kaiševima prevazilaze klasične dizajne venčanih cipela, dok moderne neveste ne oklevaju da nose na venčanjima sve - od ravnih sandala i espadrila do baletanki i patika.

Bilo da tražite cipele za svoje venčanje koje možete da nosite u drugim prilikama ili samo par cipela za zabavu koje će se izdvojiti i postati zvezde vašeg stajlinga, predlozi iz naše galerije dolaze u susret vašoj želji!

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group