10 pletenih torbi koje će uneti dah leta vašim stajlinzima

Pletene torbe su se vratile osveženije nego ikad.

Ako postoji nešto što možemo sa sigurnošću reći o svetu mode, to je da svi trendovi dolaze i odlaze. Zapravo, pletene torbe su tipičan primer, jer su poslednjih godina nadaleko prepoznate od strane modnih kuća, a naravno i od strane fashionista. U stvari, nekada su ove posebne torbe bile deo izgleda koje smo kreirali na plaži, dok su sada prešle na ulični stil i smatraju se jednim od osnovnih komada prolećne i letnje garderobe.

Mini ili XXL veličine, tote ili geometrijskog oblika, ukrašene vezom ili kožnim detaljima, sa logom ili resama, raznovrsnost pletenih torbi koje ćete naći u novim kolekcijama modnih brendova je tolika da ćete sigurno pronaći onu koja najbolje odgovara vašem stilu.

Prvi dodatak koji vredi dodati vašoj prolećnoj kolekciji je pletena torba koja je idealna za svakodnevni život, veoma prostrana i koja će uneti dah letnjeg raspoloženje u sve vaše stajlinge. Pletene torbe geometrijskog oblika su takođe veoma popularne ove sezone, jer odmah nadograđuju stajling i odišu vintage estetikom.

U galeriji pogledajte najmodernije predloge iz aktuelnih kolekcija.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group