10 pari visokih potpetica koje savršeno pristaju uz farmerke

Otkrijte najlepše modele cipela sa visokom potpeticom koje će osvežiti vašu prolećnu odeću.

Za farmerke nisu potrebne posebne preporuke. To je najsvestraniji deo ženske garderobe, koji već decenijama uspeva da prati aktuelne trendove, a da se pritom nikada ne smatra zastarelim. Udobne i fleksibilne, nežno grle telo, omogućavajući mu da se kreće graciozno i bez ograničenja.

Takođe, farmerke se nose u svakoj mogućoj prilici. To znači da u danima kada nemamo mnogo stilske inspiracije ili želimo da obučemo nešto elegantno da započnemo dan, farmerke su naša prva pomisao.

Bacivši pogled na Instagram profile poznatih fashionista, jedna od kombinacija koja se ističe, osim ležerne kombinacije farmerki sa patikama, jeste ona koja kombinuje farmerke sa štiklama. Od jutra u kancelariji do večernjeg izlaska, jedan od najšik i najslađih načina da nosite farmerke je sa štiklama. U klasičnim nijansama poput crne, nude ili sivo bele, ali i u jarkim bojama koje ovog proleća imaju svoje počasno mesto, rezultat će uvek biti impresivan.

U galeriji smo izdvojili 10 modala cipela sa visokom potpeticom koje će izgledati sjajno u paru sa vašim omiljenim farmerkama.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group