Info

O NAMA

MINI STUDIO PUBLISHING GROUP je medijska kompanija, koja se od 2009. godine bavi online izdavaštvom i trenutno obuhvata 15 medijskih portala i online magazina u Srbiji i u inostranstvu, koji su grupisani u 3 segmenta: Luxury, Living i Lifestyle.

ŽENSKI MAGAZIN, nastao je sa ciljem da inspiriše žene da neguju sebe, svoj izgled i zdravlje, nudeći im predloge za kupovinu kvalitetnih kozmetičkih proizvoda i parfema, kao i recepte za zdraviji život, ishranu i fitness. Prateći aktuelne teme iz sveta mode, pomaže čitateljkama da odaberu svoj stil i da uvek budu u trendu, pruža ljubavne savete i ideje za osveženje emotivnih veza, otkriva zanimljivosti iz života poznatih, interesantne destinacije, gastronomske ukuse, predloge za uređenje doma, prati aktuelne zabavne i kulturne događaje i dr… ŽENSKI MAGAZIN je deo LIFESTYLE Group-e, koja obuhvata i medijske portale GRAZIA (easy chic lifestyle portal) i AUTOEXCLUSIVE (portal koji predstavlja aktuelne trendove iz auto industrije).


 

Pored Lifestyle Group-e, Mini Studio Publishing Group u svom portfoliu poseduje:
 

LUXURY GROUP – kao vodič za sve one koji žele da uživaju u luksuznom životu, kroz kvalitetan sadržaj i sofisticirani dizajn predstavlja najnovije modne kolekcije, beauty, najprestižnije automobile, jahte, privatne avione, skupe satove i nakit, luksuzne vile i enterijere, egzotične destinacije, poznate hotele i druge aktuelne svetske trendove. Luksuzni portali su:


LUX LIFE

Luksuzni portal u Srbiji

LUXURY TOPICS

Globalni portal na engleskom jeziku

LUXUS PRAHA

Luksuzni portal u Češkoj

LUX MAGAZINE

Luksuzni portal u Hrvatskoj

LUXURY MONTENEGRO

Luksuzni portal u Crnoj Gori


 

LIVING GROUPpredstavlja ideje za uređenje enterijera, doma, vrta, poslovnog prostora, kao i trendove u svetu dizajna i nameštaja.

MOJ ENTERIJER

Najposećeniji portal u Srbiji za uređenje enterijera i eksterijera.

IDEAS for home&garden

Globalni portal na engleskom jeziku.

DIZAJN DOMA

Portal u Hrvatskoj, za uredjenje doma i vrta.

MINI STUDIO MAGAZIN

Prvi online HOME LIFE STYLE magazin koji izlazi od 2009. godine u Srbiji.  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group