Beauty - Kozmetika

Zastrašujući Nail Art dizajni za Noć Veštica

Uskoro je Noć veštica, jedan od najzabavnijih praznika.

Možete izabrati kostim koji želite, od onih strašnih sa krvlju do nežnih i lepih sa biserima i krunama. Pored kostima potreban vam je savršen makeup koji je u skladu sa kostimom. Nokti su takođe važni kao i šminka.

Noć veštica nije samo o slatkišima i bundevama, postoji mnogo više stvari koje mogu biti prevedene na noktima, kao što su duhovi, čudovišta, paukovi, lišće i sve što je u vezi sa ovim praznikom. Možete koristiti vašu maštu i nacrtati same svoje kreacije u nijansama žute, narandžaste ili crvene.

Za one koji žele da zadrže manikir jednostavnim, najbolja stvar koju možete da uradite je da usavršite svoje nokte u crnim, crvenim ili narandžastim bojama. Ako želite jednostavan, ali jeziv dizajn, možete da nacrtati pauka, čudovište ili oči.

Za neke dizajne sa temom Noći veštica je potrebno više vremena za crtanje i potrebne su vam spretne ruke, dok su neki dizajni vrlo laki i brzo se izrađuju. Možda ćete morati dva ili tri puta da probate pre nego što dobijete rezultat kao onaj na slici.

Da li ste primetile da su crna, bela, crvena, narandžasta i zelena boje koje se najčešće koriste? Ako ih nemate, nabavite lakove u ovim bojama i zavirite u našu galeriju.

Možda konačno pronađete nail art koji će se savršeno uklopiti uz vaš kostim.

 

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group