Zanimljivi crno beli nail - art

Bezvremenska kombinacija boja sa kojom nikada nećete pogrešiti je belo - crna kombinacija.

Ovo je skroz tačno, pogotovo kada treba da idete na posao ili neki formalniji događaj. A kada je reč o biranju odgovarajućih boja za savršenu kombinaciju na vašim noktima - tu ne postoje pravila, ali ako se na kraju odlučite za crno - belu kombinaciju sigurno nećete pogrešiti.

Danas vam prikazujemo galeriju sa neverovatnim idejama za „mackanje“ noktiju.

Ovi dizajni su krajnje svestrani, tako da udovoljavaju svačijem ukusu. Možete birati od različitih varijacija dezena i šara koji uključuju geometrijske šare, tufnice, pruge, dijamant šaru, leopard šaru i tako dalje. Prva stvar koju bi trebalo da uradite je da odlučite koja boja će vam biti podloga, crna ili bela, a zatim sa drugom da odlučite koju ćete šaru staviti preko. Ako ne možete odlučiti jedinstvenu šaru koja će vam krasiti nokte, onda možete probati da namažete na svaki nokat različitu šaru. Zabavno je, zanimljivo izgleda, a zbog izbora ove dve neutralne boje - neće izgledati previše napadno.

Svaki od ovih dizajna, prikazanih u galeriji, vredi iskopirati. Svake nedelje neki drugi i nećete pogrešiti, nokti će vam izgledati savršeno u svakom slučaju, a zbog izbora boje slagaće vam se uz bilo koju odevnu kombinaciju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group