Uvećajte usne bez hijalurona za samo 3 minuta

Kada je vide, svi je pitaju da li je radila korekciju usana, ali evo u čemu je trik!

Pozata Youtube blogerka "Rclbeauty101" na svom veoma popularnom kanalu daje izvanredne beauty savete i trikove. Ovog puta otkrila je detaljan postupak kako da uvećate usne na prirodan način u udobnosti svog doma.

Kako biste to postigle, treba da uradite sledeće:

Piling usana - uzmite četkicu za zube i istrljajte temeljno usne. Na ovaj način ćete izazvati prokrvljenost usana, poboljšati cirkulaciju, a to je neophodno za početak.

Vazelin – kupite onaj koji se prodaje u apoteci. Uzmite ga i stavite jednu kašičicu u malu posudu.

Cimet - najbolje bi bilo da bude koncentrat cimeta, odnosno kapsula ili ulje.

Dobro izmešajte ta dva sastojka i nanesite mešavinu na usne. Ostavite da odstoji oko pola minuta, ali možete da ostavite da stoji koliko god dugo želite. Nakon toga skinite maramicom.

Usisavanje - ovo morate veoma pažljivo da uradite, kako se ne biste povredili. Ne smete preći granicu usana, jer možete da imate modrice i fleke po koži. Dakle, uzmite posudicu u koju vaše usne mogu da stanu lepo kada ih skupite malo. Potom napravite vakuum tako što ćete da usisavate vazduh iz posudice.

Šminka - nakon što su vam usle nabrekle, šminkom možete dodati još malo efekta uvećanih usana. Olovkom precizno oivičite usne, a potom stavite ruž slične boje. Zatim nanesite tečni ruž ili sjaj svetlije boje na sredinu gornje i donje usne.

Dok to radite, možda će vam biti lakše da gledate snimak i vidite kako to postupno Rejčel radi:

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group