Beauty - Kozmetika

Uradite sami savršen manikir kod kuće

Lepe i negovane ruke, kao i uredni i prefektno nalakirani nokti, san su svake moderne žene.

Iako nakon posete kozmetičkom salonu i manikir tretmana vaše ruke i nokti izgledu savršeno, nešto ipak i sami možete da uradite po tom pitanju. Da biste svoje nokte doveli do prelepog izgleda u kućnim uslovima, zaista ne treba mnogo. Osim toga manikir kod kuće ima i svojih prednosti.

Prvo i osnovno, kada se sami bavite sređivanjem svojih noktiju, to se automatski odražava na vaš budžet. Budući da je raspon cena kada je profesionalni manikir u pitanju od 1500 pa sve do 5000 din, poželjno je da razmislite o mogućnosti da se nekad sami pobrinete za izgled vaših noktiju.

S druge strane, posmatrajte to kao vaš lični projekat, na koji ćete po završetku sigurno biti ponosni. I iznad svega moći ćete da se pohvalite svojim umećem. Na posletku, ipak je to vrsta umetnosti, i vi, spremni na to ili ne, postajete umetnik. Pa da počnemo. Kako dakle, samostalno uraditi manikr, a da ne izgleda kao da vam je trogodišnje dete mazalo nokte flomasterom?

Predstavljamo vam proizvode koji će vam u velikoj meri olakšati manikir u kućnim uslovima:

  1. Manikir set – Turpije različitih vrsta, makazice za nokte, makazice za zanoktice, četkice za nanošenje lakova i gelova, grickalica za nokte, trimer za nokte

  2. Olovke za zaštitu i obnavljanje kutikula – Kutiluke su zapravo zanoktice, koje mogu da stvore zaista velike probleme prilikom manikira ukoliko se pravilno ne uklone. Iste je potrebno premazati uljem i odstraniti osušene delove, pre nego što se posvetimo sređivanju noktiju.

  3. Lak za nokte ili gel u boji po želji.

  4. UV ili LED lampa – Neophodna vam je kako biste svoj manikir učinili trajnijim. Osim toga, svojim dejstvom ove lampe sprečavaju lomljenje noktiju. Trenutno sušenje koje vam obezbeđuju ove lampe, znači da nema dugotrajnog čekanja da se lak na noktima dovoljno osuši da biste mogli da se posvetite vašim dnevnim aktivnostima.

  5. Krema za uklanjanje laka – Alternativa standardnim i veoma agresivnim acetonima za skidanje lakova. Vrlo je nežna za vaše nokte i ne nagriza kožu ukoliko dođe do kontakta sa njom. Primenjiva je s druge strane samo kod standardnih lakova, ne i kod gel lakova.

  6. Paleta proizvoda za ukrašavanje noktiju – Tu vaša kreativnost dolazi do izražaja. Šljokice, cirkoni i još mnogo toga drugog uz obavezne aplikatore istih.

Negujte svoje nokte, uživajte ukrašavajući ih i izgledajte božanstvano.

Ž.J.

Izvor: TotalBeauty

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group