Beauty - Kozmetika

Trendi nail art: Pastelne boje

Pastelne boje su najmodernije boje za proleće i one treba da budu deo vaše garderobe, ali i deo vaše beauty rutine.

Danas smo napravili divnu kolekciju fotografija - 30 pastelnih Nail art dizajna u želji da vas inspirišemo ovog proleća.

Paleta pastelnih boja je veoma raznolika, pa zbog toga postoji toliko različitih nail dizajna koje možete izabrati. Ako želite jednostavan manikir onda možete namazati nokte lakom u pastelnoj boji. Ukoliko više volite atraktivne dizajne možete izabrati raznovrsne boje i obrasce.

Pastelne boje mogu izgledati dobro u kombinaciji jedne sa drugima, kao i sa crnim, belim, zlatnim i srebrnim lakom za nokte, tako da možete napraviti mnogo različitih kombinacija. "quartz" roza i "serenity" plava su boje koje je Pantone proglasio bojama godine, tako da su nokti u ovim divnim nijansama i više nego poželjni ovog proleća. Dakle, možete izabrati da namažete nokte nežno ružičastim ili svetlo plavim lakom za nokte, ali će ove boje izgledati spektakularno sa zlatnim i srebrnim lakom za nokte ili u kombinaciji sa drugim pastelnim nijansama.

Potražite inspiraciju u našoj galeriji fotografija.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group