SUPEREGG predstavio revolucionarnu masku za lice

Superegg je upravo predstavio revolucionarnu masku koja će biti zadužena da koži vrati maksimalnu elastičnost.

Znate onu elastičnost i svilenkasto glatki finiš nakon koga imate osećaj da je koža istovremeno i sjajna, blistava i zategnuta baš poput... jajeta. Super jajeta!

Prostranija od uobičajene maske za oči, napravljena tako da pokriva područje oko očiju i obraza, Calm Movements eye & cheek maska sadrži aktivni inovativni hidrogel koji hladi, umiruje i povećava elastičnost kože.

Dizajnirana u jedinstvenom kompaktnom obliku, idealna je za lako korišćenje i ima neverovatnu moć da u sekundi smiri i najosteljiviju kožu. Obogaćena je pantenolom i hijaluronskom kiselinom koji jačaju kožnu barijeru i duboko je hidriraju, a dodatni sastojci su vitamin b5 kao i estrakt smokve čiji je zadatak da smiri i najmanju moguću upalu i iritaciju te da održi vlažnost i pojača ten.

Ova hidrogelna maska po svom sastavu (ali i izgledu) nema konkurenciju i apsolutno je biorazgradiva.

Kako i sami kažu – lepota jednostavnog jajeta nalazi se u ravnoteži između ishrane i dizajna. Ovoga puta, čini se da je ravnoteža poprimila sasvim novi oblik i izrodila krajnje zanimljiv proizvod koji će, nadamo se, pomoći svima onima koji muku muče sa problematičnom kožom.

Izvor: hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group