Beauty - Kozmetika

Sitnice koje svaka žena treba da ima u tašni

Pojam bez kog ni jedna žena koja drži do svog izgleda ne izlazi iz kuće – ženska tašna. 

Ono što se u istoj može naći predmet je brojnih diskusija, pa čak i podsmeha od strane onih koji ne znaju da jedna žena upravo zahvaljujući bogatstvu u svojoj tašni, može da spasi svet! Zvuči preterano, ali zaista, šta sve jedna ženska torba može da sadrži gotovo je nepojmljivo. Naročito je neshvatljiva ova pojava muškom rodu kom su samo ključevi od automobila, telefon i novčanik potrebni pri izlasku iz kuće.

Dakle, od kozmetike najšireg spektra, sredstava za ličnu higijenu, vlažnih maramica, preko telefona, punjača za telefon, novčanika, naočara za sunce, ogledala, nakita, pa sve do kišobrana, rokovnika, gomile hemijskih olovaka i još mnogo toga drugog. Svima dobro poznata je i scena kada u nemogućstvu da nešto pronađe u tašni, izvesna dama panično istrese njen sadržaj na najbližu ravnu površinu kopajući po njemu i tražeći npr ključeve od stana. U tim trenucima verovatno i sama bude zapanjena šta se sve nalazi u njenoj tašni.

Ukoliko ste se bar jednom zatekli u sličnoj situaciji verovatno će vam koristiti redovi koji slede. Sa ciljem da vam olakšamo selekciju potrebnih i nepotrebnih stvari kojima je mesto u ženskoj tašni, potrudili smo se da slušamo savete stručnjake prenoseći vam verno njihove tvrdnje.

U ženskoj tašni mora da bude mesta za ruž u boji koja ističe njenu lepotu.

Nevažno od toga da li se radi o rubin crvenoj, bledo rozoj ili jednostavnom sjaju za usne, isti mora da nađe svoje mesto u vašoj tašni. Idealno bi bilo kada bi imao svoju pregradu ili džep u kom biste znali da se uvek nalazi. Jer hitne situacije, kao ona kada srećete ljubav svog života a ne izgledate baš najbolje, ne mogu da čekaju dok vi otrčite do drogerije i kupite ruž, zar ne?

Maramice, papirne ili vlažne koje više preferirate.

Gotovo je nazamislivo da jedna dama koja vodi računa o svom izgledu iste nema u svojoj tašni. Bilo da je letnje vreme, ili da napolju sneg veje, maramice su neophodne, a budući da su vam dostupne u manjim pakovanjima u tašni vam neće zauzimati mnogo prostora. Iste su dobro rešenje kada nemate pristup tekućoj vodi niti drugim sredstvima za dezinfekciju.

Omiljeni parfem ili dezodorans.

Kada su u pitanju dnevne varijante preporučljivo je da to bude dezodorans, naročito ako vaš omiljeni parfem opisuju jače mirisne note. S toga u večernjim šetnjama i izlascima obavezno u svojoj tašni ponesite omiljeni parfem. Nekoliko kapi istog na učnom zglobu, iza ušiju i na vratu začiniće sam doživljaj, i učiniti vašu pojavu sveobuhvatnom.

Ž.J.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group