Silver Alert: 5 impresivnih srebrnih hromiranih nail art dizajna

Hromirani nokti su ove sezone svuda.

Viđamo ih na pistama, na TikToku i Instagramu i naravno na omiljenim poznatim ličnostima koje ih sve više preferiraju za svakodnevna, ali i svečanija pojavljivanja. Najnoviji manikir Šarliz Teron i En Hatavej potvrđuju sve navedeno.

A pošto su čak i na Pinterestu pretrage za Chrome nokte u porastu, odlučili smo da se fokusiramo na njihovu srebrniju verziju. Silver Alert!

Manje upadljiviji od „glitter nails“ i manje sjajniji od „glazed donut nails“, hromirani nokti imaju karakterističan ujednačen srebrni sjaj koji zaista čini da nokti „sijaju“. U suštini, hromirani prah koji se koristi na bazi noktiju kao vizuelni efekat oponaša reflektujuću, sjajnu prirodu metala, što rezultira završnom obradom poput ogledala.

Nakon podloge i boje gela koju odaberete za svoje nokte, nanosite malu količinu hroma (reflektujući prah) sa malim sunđerom na nokte. Dobro ga razmazujete, sve dok se ne stvori glatka završna obrada - efekat ogledala. Na kraju nanesite top coat, odnosno završni premaz.

Zanimljive predloge pogledajte u galeriji fotografija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group