Sheet maske koje će vašu kožu učiniti blistavom nakon praznika

Volimo ih malo više od ostalih jer ih ne treba ispirati!

Podmlađivanje i relaksacija su nam potrebni stalno, ali nakon brojnih zabava, šminke, neprospavanih noći i „nekoliko“ čaša alkohola, neophodan nam je odmor, a pod tim mislimo i na našu kožu.

Pošto nega kože postaje vitalni deo naše rutine, vreme je da nabavimo hidratantne maske kako bismo kožu držali pod kontrolom. Posle brojnih praznika, sve što nam treba je malo opuštanja. Naš predlog? Pripremite super opuštajuću penušavu kupku, uradite piling i nanesite masku na lice.

U slučaju da do sada niste isprobali sheet masku, moramo vam reći da su ovo maske za jednokratnu upotrebu napravljene od tkanina natopljenih hranljivim materijama za kožu. Izaberite onu koja odgovara potrebama vaše kože, nanesite je na lice nakon dobrog čišćenja, sačekajte koliko je naznačeno na pakovanju i zatim je uklonite. Najbolje od svega - ne morate je ispirati - umesto toga umasirajte ostatke u kožu. Rezultat će vas iznenaditi!

U galeriji smo izdvojili naše omiljene maske kako biste mogli da pronađete onu koja vam odgovara.  

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group