Rosie Inc - Prvi pogled na kozmetički brend trudnice Rouzi Hantington-Vajtli

Njena filozofija, pažljivo odabran asortiman proizvoda i održivo pakovanje izdvajaju Rosie Inc od drugih poznatih brendova.

Živimo u vremenu kada je, ako ste javna ličnost u Holivudu, gotovo matematički sigurno da ćete imati svoj brend lepote. Najnovija poznata ličnost koja je dodata na listu poznatih preduzetnika aktivnih u oblasti lepote je Rouzi Hantington-Vajtli koja je nakon višemesečnog zadirkivanja konačno lansirala svoj brend, Rosie Inc 27. avgusta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Možda je to najnoviji dodatak listi, ali nije i nešto što smo mogli predvideti. To je zato što Rouzi ima mnogo iskustva na tom polju. Osim što je sarađivala sa vodećim šminkerima na revijama na kojima je učestvovala, uradila je i mnoge reklamne kampanje sa velikim brendovima lepote, poput Hourglass Cosmetics, Resorè i Sunnies Face. Dizajnirala je i torbice za Hunting Season, intervjuisala beauty mogule poput Kajli Džener i Hude Katan, a imala je i svoju liniju šminke za Marks & Spencer.

Za razliku od drugih poznatih ličnosti, koje jednostavno "daju" svoje ime nekom brendu, Rosie je želela da ima najveće moguće učešće u njegovom stvaranju. "Postoje poznate ličnosti, poput Kajli, Kim i Rijane, koje su pokrenule serije koje izgledaju autentično i dobro izrađene", kaže ona. "A tu su i drugi za koje se čini da prave seriju, jednostavno zato što je to moderno. Osećala sam da ako želim da pokrenem brend, želim da to bude više od slavnog brenda, više nego samo stavljanje mog imena na proizvod. Želela sam da se posvetim i promenim karijeru. Da postanem osnivačic brenda."

Rosie Inc

Rosie Inc je 2018. godine započeo kao online platforma sa intervjuima i člancima sa zanimljivim tajnama lepote. „Želela sam da lansiram proizvode mnogo pre nego što je sajt pokrenut, ali sam htela da to uradim na autentičan način i da odvojim vreme da naučim kako da napravim niz proizvoda“, kaže ona.

"Osetićete me unutar brenda, znaćete da on ima moj potpis. Ali nisam htela da se zasniva na meni i mom imenu. Želela sam da to bude brend koji će biti zasnovan na njegovim proizvodima", rekla je Rouzi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Inc (@roseinc)

Prvo lansiranje uključuje proizvode za šminkanje, poput korektora, gelova za obrve, rumenila, ali i proizvode za negu, poput tonera sa AHA i BHA idealnog za kožu sklonu aknama, svilenkastog seruma sa vitaminom C i hijaluronskom kiselinom. Drugim rečima, prvo lansiranje je baš Rouzi. „U mom normalnom životu nećete me videti sa vrlo intenzivnom i smelom šminkom“, kaže ona. "Želim da izgledam zdravo, blistavo i lepo - to jest, najbolja verzija sebe i to je za svakog nešto jedinstveno."

Jedna od glavnih karakteristika brenda je estetski ugodna i istovremeno održiva ambalaža od 25% reciklirane plastike. Vredi napomenuti da se mnogi proizvodi, poput rumenila, mogu puniti ponovo.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group