Roler za uklanjanje ulja sa lica brenda Revlon – revolucionarno otkriće

Nešto poput nežnih maramica za lice, samo mnogo bolje i efikasnije.

Ako se pitate u čemu je tajna dama širom sveta čija koža blista ali nema onaj masni odsjaj, otkrićemo vam – u pitanju je roler za lice napravljen od pravog vulkanskog kamena. Ovo revolucionarno otkriće iz Revlona koje trenutno upija višak ulja sa lica, učiniće da vaša koža bude meka i glatka na dodir. Najbolje od svega je to što ga možete upotrebljavati na licu sa ili bez šminke.

Neverovatne ali istinito kotrljanjem kuglice kamena preko površine lica, višak ulja sa njega nestaje i koža ostaje besprekorno nežna, čista i suva. Sam osećaj kotrljanja vulkanskog kamena po licu, ravan je utisku kakav imate kada ste u vrhunskom spa centru. Blaga masaža i efikasno uklanjanje viška ulja, u jednom. Roler je izuzetno jednostavan za korišćenje, pri čemu vam nisu potrebna iskustva stručnih kozmetičara. Fokusirajte se na delove lica na kojima najčešće primećujete masne linije, odnosno na T zonu (čelo i nos).

Za razliku od maramica kreiranih za upijanje masnoće sa lica, koje su namenjene za jednokratnu upotrebu ovaj roler je vaše trajno rešenje za problem sa masnim tragovima. Da biste ga očistiti potrebno je samo da okrenete prsten koji se nalazi oko kamena u pravcu otključavanja i da izvadite kuglicu. Zatim je operite pod mlazom tople vode blagim sredstvom za čišćenje i ostavite da se osuši na vazduhu, pre nego što je vratite na mesto.

Lepota na dohvat ruke uz Revlon – Oil Absorbing Volcanic Face Roller.

Ž.J.

Izvor: Total Beauty

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group