Recite zbogom celulitu uz ovih 9 proizvoda

Da li ste primetili rupice ili neravnine na svojoj koži u poslednje vreme? To je celulit - i da, potpuno je normalno da ga imate, posebno kada starite.

Iako celulit uopšte ne zahteva medicinsku pomoć (iako može ukazivati na potrebu za promenom načina života ili ishrane), potpuno razumemo da želite da ga se rešite radi dodatnog povećanja samopouzdanja kada se razmećete svojom kožom tokom leta.

Ali prvo, šta je celulit i šta ga uzrokuje?

Celulit je bezopasno stanje kože koje se često javlja oko delova tela koji su najskloniji prirodnom nagomilavanju masti. Najčešće celulit se pojavljuje na nogama, zadnjici i bedrima, ali takođe se može pojaviti na rukama ili stomaku. Celulit nastaje kada se masne ćelije „guraju“ uz kožu, uzrokujući istezanje mišića ispod kože, ostavljajući vidljive „rupice“.

Mnogo faktora doprinosi celulitu, uključujući hormone, starenje (pošto koža gubi prirodnu elastičnost) i trudnoću. Način života i ishrana koji doprinose akumulaciji masti su takođe neki od najčešćih uzroka. Celulit se pojavljuje i kod muškaraca i kod žena, međutim, žene su sklonije dobijanju celulita jer se prirodno razvija masnoća na područjima koja smo ranije pomenuli čim uđu u pubertet.

Sa celulitom se možete izboriti mršavljenjem, masažama i naravno proizvodima za negu kože. U galeriji vam otkrivamo proverene kreme koje će vam pomoći da se brzo i lako rešite celulita.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group