Proizvodi za "jutro posle" koji garantuju savršen izgled

Da li ste planirale da ovu noć provodete kod svog partnera? Spakujte nekoliko proizvoda kako ne biste brinule kako ćete izgledati kada svane i probudite se pored njega.

Ne, danas ne govorimo o proizvodima za šminkanje, niti o proizvodima za savršenu frizuru, već o prepratima koji mogu da nas „izvuku“ iz neželjene situacije, kao što je na primer iritacija lica od njegove brade...

Čak iako niste sigurni da li je to baš ova noć, ovi proizvodi su toliko mali da skoro uvek možete da pronađete mesta za njih u svojoj torbi.

Iritacija kože od njegove brade 

Zapravo ovo se i te kako često dešava, čak iako vam njegova brada prethodno nikada nije napravila problem. Neugodno crvenilo i peckanje mogu da poremete naredno jutro i ne samo zbog izgleda kože, već i veoma neprijatnog osećaja. Ukoliko vaš dragi ima bradu, da biste ovo izbegle, uvek pri ruci imajte kremu na bazi kortizola ili cinka. Za proizvod koji bi vama najviše odgovarao zbog tipa kože, kosultujte se sa vašim dermatologom, kozmetičarkom ili farmaceutom.

Bubuljice 

Bubuljice mogu da se pojave i prilikom ljubljenja. Da ne biste imale ovakav problem, jednostavno pripremite gel na bazi salicilne kiseline kako biste uklonile nečistoću. No, ukoliko primetite da se neka bubuljica već pojavljuje, na nju samo pažljivo nanesite korektor sa istim sastojkom.

Ispucale usne

Ljubljenje može da dovede i do ispucalih usana s obzirom na to da bukvalno izvlači vodu iz njih i,samim tim, ih dehidrira. Ipak, postoji trik i za ovakve stvari. Nakon što na njih nanesete hidrirajući balzam za usne, koji verovatno već imate, stavite i malo melema za usne na bazi vazelina. Njim ćete se postarati da balzam deluje brzo i efikasno, a vaše usne svakako će imati simpatičan sjaj koji će se njemu dopasti.

U svakom slučaju, čak i da je u pitanju vaše prvo zajedničko jutro ne preterujte sa šminkanjem jer nema potrebe za tim. Muškarci znaju da se niko ne budi potpuno našminkan, ali većina je upućena i u to da nije zdravo prespavati sa šminkom na licu. Ukoliko ste nesigurne, sitne korekcije su u redu, ali nikako potpuno našminkano lice. Razmišljajte o zdravlju svoje kože i opustite se.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group