Beauty - Kozmetika

Povećajte usne bez injekcija: životni trikovi i kozmetički proizvodi koji će pomoći

Sedam načina da efikasno povećate usne!

Skin Medica HA5 Smooth&Plump

Metode bez ubrizgavanja postaju sve popularnije: pomažu u postizanju dobrog rezultata što je pre moguće, bez posete kozmetologu. Dvostepeni sistem nege Skin Medica HA5 Smooth & Plump sastoji se od izglađivača usana i bistrog, sjajnog sjaja koji dodaje volumen. Njegov glavni aktivni sastojak je hijaluronska kiselina, koja zadržava vlagu i zapravo je izvlači na površinu usana kako bi ih učinila ispupčenim.

Piling za usne

Trik koji šminkeri često koriste je da pilingom usne istrljaju 10-15 minuta pre nego što pređu na šminkanje. Life hack deluje na principu optičke iluzije: što glađa površina usana postaje, to više svetlosti može da se odražava. Stoga će usne, sjaj ili hidratantni ruž sigurno dodati volumen!

Korektor

Pokušajte da ga upotrebljavate na nestandardni način, bez nanošenja na tamne krugove. Stavite malo korektora na liniju konture usana da biste ponovo mogli da nacrtate usne tako da izgledaju više voluminozno.

Hajlajter

Zlatni bronzer ili blistavi hajlajter može se naneti na gornju usnu - naročito na kupidov luk (sredina gornje usne), tako da deluje iskrivljenije.

Svetli ruž

Nažalost, klasična crvena, kao i tamne nijanse ruževa vizuelno smanjuju usne, pa se vlasnicima tankih usana ne preporučuju često. Učinak volumena pomoći će u postizanju prozirnih tekstura nude, ružičaste i zlatne boje.

Ruževi dva slična tona

Još jedna tehnika koju su blogeri usvojili od profesionalaca je kombinacija dva slična tona ruža (na primer, svetlo roze i bež roze). Kada završite sa nanošenjem ruža glavne nijanse, na sredinu donje usne stavite malo svetliji ruž i blendajte ga.

Plumper

Plumper  znači trenutno povećati volumen usana na dva načina: popunjavanjem malih pukotina na njihovoj površini ili izazivanjem protoka krvi zbog blage iritacije mekih tkiva. U drugom slučaju, sjaju se dodaju mentol, cimet, ekstrakt đumbira ili bibera.

M.L.

 7sisters.ru

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group