Piling sapuni koji će vašu kožu učiniti blistavom i sjajnom

Čišćenje, piling i hidratacija - tri koraka koje ne treba zaboraviti kada je u pitanju briga o svom telu.

Što se tiče hidratacije, dovoljno je pronaći losion za telo u zavisnosti od potreba vaše kože, ali kada je reč o čišćenju i pilingu da biste uštedeli vreme i u isto vreme smanjili opterećujenje planete, možete koristiti sapune.

Poznati beauty brendovi stalno razvijaju i usavršavaju sapune iz svoje ponude i sada pokrivaju sve više potreba. Na primer, u ovom članku ćete pronaći sapune koji ujedno čiste lice i odličan su pinlig. Drugim rečima, ne morate da koristite penušavu kupku za čišćenja lica nakon pilinga, jer sa ovim sapunom možete da ova dva koraka beauty rutine radite u isto vreme.

Uštedite vreme, uštedite novac (pošto u suštini koristite jedan proizvod za dve potrebe) i napravite ekološki prihvatljiviji izbor. Mnogi sapuni koje ćete naći na tržištu su od prirodnih i biorazgradivih materijala, a njihova ambalaža je dizajnirana tako da ne opterećuje životnu sredinu.

Izdvojili smo 4 sjajna sapuna koji uklanjaju mrtve ćelije i ostavljaju kožu blistavom i zdravom. Otkrijte ih u galeriji fotografija.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group