Peaches & Cream: Pastelni manikir Dženifer Lopez postao je naša nova opsesija

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez Fans (@bbjlo)

Zvezda je trend "your nails but better" podigla na viši nivo.

„Lip gloss nails", "glossy nails", "russian mani", "milk-bath nails", "naked mani", samo su neki od naziva koji pokušavaju da opišu u suštini samo jedan trend u svetu manikira: "clean girl" mani, sa potpuno prirodnom bojom noktiju. Nepotrebno je reći da ovaj manikir jedan od najvećih trendova leta (i ne samo ove sezone), jer je favorit kraljevske porodice, a Megan Markl i Kejt Midlton su ga svesrdno usvojile.

Nedavno je kraljica manikira, Džej Lo, poništila pravilo apsolutne prirodnosti na noktima i podigla trend "your nails but better" na viši nivo.

U suštini, zvezda je besprekorno kombinovala nežne boje i savršenu negu koju zahteva "clean girl" estetika. Ona je odabrala „peaches & cream“ manikir, kako ga je nazvao nail artist.

Detaljnije rekli bismo da je Tom Bačik uspeo da napravi super letnju nijansu koja nije ništa drugo do breskvasta, ali koja je imala mlečni finiš, što objašnjava naziv „peaches & cream“. Ovo je idealna alternativa prozirnim ružičastim i nude lakovima, ako želite da ostanete verni najnovijim trendovima i imate diskretan manikir, ali takođe želite da dodate malo boje svojim noktima ovog leta.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group