Ove zime na noktima se nose pahulje

Postoji bezbroj lepih dizajna sa različitim temama, ali pahuljice su jedna od najboljih tema koju možete izabrati za snežne dane.

Crtanje pahulja izgleda kao težak zadatak, ali bi trebalo da znate da nisu tako komplikovane kao što izgledaju. Ne morate da imate slikarske veštine da biste izradile nail art sa pahuljicama. Kada crtate pahulje na noktima, setite se da čak i u prirodi ne postoje dve iste pahulje.

Sve što vam je potrebno su male alatke kao što su tanka četkica, osnovni premaz, lak u beloj boji i bilo koja druga boja laka. Nanesite osnovni sloj pre nego što krenete sa crtanjem pahulja i izabranu boju laka. Zelena ili crvena su uvek dobre opcije, ali možete takođe pokušati sa ledeno plavom, roze, tamno tirkiznom, crnom ili sivom. Kada se osnovni sloj osuši, obojite nokte lakom, a zatim krenite sa crtanjem pahulja. Možete tankom četkicom nacrtati veće „X“ na noktima. Izvucite tanke linije i dodajte tufnicu na kraju svake linije koristeći beli lak za nokte. Kada završite sa crtanjem pahulja, nanesite top sloj.

Uživajte u zimskim danima i prenesite "praznično" raspoloženje i na svoje nokte!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group