Osunčani bez sunca: Preplanula koža iz udobnosti vašeg doma

Proizvodi za samopotamnjivanje koji će vam dati savršeni bronzani ten mnogo pre nego što odete na odmor.

Prošli su dani kada se upotreba proizvoda za samopotamnjivanje smatrala tabuom. Sada ima mnogo lekara koji tvrde da je ovo najsigurniji način da dobijete preplanulu kožu.

Moderne, napredne kompozicije obezbeđuju ujednačenu bronzanu boju, zahvaljujući DHA koji sadrže, koji hemijski reaguju sa proteinima kože, dajući privremenu veštačku zlatnu boju. Većina proizvoda sada takođe sadrži sastojke kao što je ružina vodica, poznata po svojim hidratantnim i umirujućim svojstvima, ostavljajući kožu tela nežnom i podmlađenom. Pozitivno je to što mogu istovremeno da zakamufliraju sve nesavršenosti na koži, kao što su celulit i proširene vene.

Za ujednačen zlatni efekat, piling se smatra neophodnim pre nanošenja proizvoda za samopotamnjivanje kako bi se uklonile mrtve ćelije sa površine kože. Podjednako je važno da operete ruke nakon nanošenja da biste izbegli promenu boje ako niste koristili specijalne rukavice.

U galeriji pogledaje naš izbor najboljih proizvoda za samopotamnjivanje koji će vam pomoći da pocrnite kod kuće mnogo pre nego što krenete na odmor:

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group