Narandžasti sorbet manikir Selene Gomez podseća na letnji zalazak sunca

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teen Vogue (@teenvogue)

Saznajte kako i vi možete postići fantastičnu narandžastu boju noktiju...

Selena Gomez je multitalentovana devojka sa brilijantnom muzičkom karijerom, nominovana je (takođe) na ovogodišnjem Zlatnom globusu ovoga puta za ulogu Mejbl More u hit misteriozni seriji „Only Murders in the Building“ dok je istovremeno osnivač jednog od najuspešnijih brendova lepote u ovom trenutku, Rare Beauty.

Ali, postoji i nešto više: ona nas stalno inspiriše najmaštovitijim, najzabavnijim i nosivim manikirom - uz dragocenu pomoć super talentovanog i omiljenog umetnika, Toma Bačika.

Tom Bačik je pre nekoliko dana na svom Instagram profilu objavio najnoviji manikir koji je poklonio zvezdi. Nokti Selene Gomez su bili duži nego obično, kvadratnog oblika. Najzanimljivija stvar u vezi sa ovim manikirom je, međutim, bila boja, pošto je poznati nail art profesionalac odabrao jarko narandžastu nijansu koja nas tera da sanjamo o letu i predivnim zalascima sunca. Tačnije, ton koji je odabrao je mešavina pastelne i neon narandžaste sa kremastim finišem koji nas podseća na narandžasti sorbet. Ovo je savršena nijansa koja će vam popraviti raspoloženje i naterati vas da polako počnete da ulazite u letnje raspoloženje.

Kako postići ovakav manikir kod kuće?

Tom Bačik možda nije otkrio lak koji je koristio za ovaj manikir, ali prilično je jednostavno postići ovakav manikir kod kuće prateći korake u nastavku:

Počnite tako što ćete pripremiti nokte. Isecite ih ako želite da ih skratite i turpijajte da biste napravili željeni oblik. Ako želite da kopirate oblik Selene Gomez, možete zalepiti nokte srednje dužine sa kvadratnim uglovima, u suprotnom, možete ih turpijati da biste im dali kvadratni oblik.

Nanesite sloj prozirnog osnovnog premaza i ostavite da se dobro osuši.

Izaberite narandžasti lak za nokte koji odgovara vašem tonu kože - imajte na umu da ova boja najbolje pristaje na bronzanoj letnjoj koži!

Završite svoj manikir sjajnim završnim lakom i ostavite da se dobro osuši.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group